Tuesday, April 12, 2011

OHH ! can't BELieve this )!

Assalamualaikum :)
hey readers , ape kaba ? lame dh tk sek belogg ni .. al maklumlah baru tuka keje , a bit busy + tk de idea pon ! sbb dh lame tak BERAKSI bersame NIKON ! 
tp kali ni , nak kongsi satu care yg gile tak boleh pcaye punyee :)


CARE NAK IMBAS KEMBALI SEMUA KENANGAN LALU :)


ini kesahh dye , setelah sekian lame mencube dan try very-very hard to complete my day without u , n i did it very well * nmpk sgt nipu ! haha.


7APRIL , 5.10PTG , RUANG TAMU RUMAH !!

dgr lagu kat phone , relax2 lps balek kje kan .. 
dgr punye dgr , siap pkai earphone ! (speaker buat hal)
tuh yg pkai , klo tak , tak de nye ! 


dgr punye dgr ,, 
sampai lah lagu ni 

'NO OTHERS - SUPER JUNIOR'

lame aku elakk dr dgr lagu ni ! sbb kenangan ! 
tp that time , aku dgr jugakk , lps tuh , aku saje lah nak tgok memory uh still ade ke takk an . 
then aku buat care ni haa !


TUTUP MATE , NAIKKKKAAAANN VOLUMEE , SAMPAI TK DE GANGGUAN LANGSUNG !
tak lame je lps tuh , semua kenangan muncul balekk , perhh ! baru aku tao ,rupenye 
~ i'm still learning to forget our memory ~
bile mate tertutup , muke dea , care dea , dr stat kenal . sampai akhir . semua terbayang balekk , seriesly , msty korg kate aku ngarott bgaii , tp mmg btoll wehh , nampakkk ! 
smpai saat ini , dgr je lagu tuh , kt mne2 pon , msty bole imbas kembali punye ! 
tp tk elokk lahh aku nak amalkan selalu , 
sbb , klo kite je yg ye2 ingat sgt nak buat ape kan ? grr ~

*gmba sekadar hiasan !



> care ni , buat sy ingat kat awak , wlopon tak berbaloi , tp tk pe . let it be !


p/s : kpd yg nk cube , cube lah , mne tau jadi , tp klo tak jadi , jgn slhkan sy . mybe niat tak cukup kuat :) 

att : our memory is the best :) terima kasih sbb pnh muncul dlm khidupan seharian sy . 

14 comments:

  1. untung la orang tu..selalu d'ingt ti..
    sape la tu...

    ReplyDelete
  2. hahaha :D 0rg atas ni k0t :) weeeeeee~

    ReplyDelete
  3. kim : mmg . tp tak tao org tuh hargai takk :)

    rik : haha , apedaaa

    ReplyDelete
  4. 0rg tu mstlh hargai siha juga...
    siha tak b'tepuk s'belah tgan p0n... :)

    ReplyDelete
  5. mne rik tahu , tp siha tak rase mcm tuh pon . hmmm :(
    ni nak nanges nieee ,, adesss !

    ReplyDelete
  6. aiyakkk!
    knp mau ngis pul0k?
    hmmmmm...
    jgn mcm ni,0k?
    chill ;)

    ReplyDelete
  7. haha . okayy boss . chill lah nie . redaa je kot !

    ReplyDelete
  8. haha . mmg saye good kan rik ? :)

    ReplyDelete
  9. haha . puji tak ikhlas nie ! kankan ?

    ReplyDelete
  10. ape lak.ikhlas br0! :P hahaha :D

    ReplyDelete